تبلیغات
جالبترین ها - روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه
جالبترین ها
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه www.taknaz.ir


اگر در گرمای تابستان و حین عرق‌ریزی و عطش به خوردنی‌ای دلچسب فكر كرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد كه هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزه‌ای شیرین و خنك گوشه‌ای از ذهنتان پركشیده است. البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان خالی از لطف نیست ...

اما برای چگونگی تشخیص رسیده بودن این میوه ها، لطفا راهنمای درج شده در ادامه ایمیل را بخوانید تا پس از عملی كردن چنان هوس و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پول و خرید محصولی پوك و بی‌مزه گرفته نشود!


تشخیص هندوانه رسیده:

 


روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه www.taknaz.ir

 


پوستی نازك، صاف و براق دارد.


اگر بین دو دست، نزدیك گوشتان بگیرید و اندكی فشار دهید، صدای قرچ‌مانندی حاكی از ترك برداشتن محتویاتش خواهد داشت (به این روش هم خیلی اطمینان نكنید چون ممكن است نشانه پوكی آن باشد!).

با كف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات كوتاه و متوالی بزنید. در صورتی كه صدای بم، آهسته و طبل‌مانندی مثل تاپ‌تاپ داد، رسیده است و در صورتی كه صدایی زیر و بلند مثل تق‌تق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.

به قسمتی كه هندوانه از بوته جدا شده نگاه كنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندك است، چون هنوز نارس و كال به بازار آمده، اما اگر ساقه كاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد كرده، به‌دلیل رسیدگی، آسان‌تر چیده و جدا شده، بنابراین شیرین‌تر است. هر قدر ترك‌های ریز در این قسمت بیشتر باشد، هندوانه شیرین‌تری انتخاب كرده‌اید.


تشخیص طالبی رسیده:

 


روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه www.taknaz.ir

 


پوستی زبر دارد.


اگر آن را از نزدیك بو كنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندی می‌دهد.

سر طالبی، آنجا كه شبیه دكمه به نظر می‌رسد، اندكی نرم‌تر است (مواظب باشید همه قسمت‌ها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته و در حال ترشیدن است).

یا رنگی زرد و فقط اندكی متمایل به سبز دارد؛ یا زردی آن كمرنگ و كرم‌مانند است.

خطوط آن سبز كمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر، معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).

 

  تشخیص خربزه رسیده:

 


روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه www.taknaz.ir

 


برعكس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هرقدر نرم‌تر باشد نشانه اسیدی شدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است)

همانند هندوانه، ساقه یا ریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندكی دارد یا حتی فرورفتگی ایجاد كرده است.

همانند طالبی، پوستی زبر و زرد دارد.

راه‌های طولی آن به رنگ سبز كمرنگ است.

سراغ خربزه‌های نوبر نروید! چون معمولا بی‌مزه‌اند. خربزه شیرین حدود یك ماه بعد از نوبرانه به بازار می‌آید.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
احسان کریمی
دوشنبه 23 مرداد 1391
چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:12 ب.ظ
I believe everything published was actually very reasonable.
However, what about this? what if you wrote a catchier title?
I am not suggesting your information is not solid, however what if you added a post title to possibly grab people's attention? I mean جالبترین ها - روش تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه is a little plain. You
ought to look at Yahoo's front page and see how they create post titles to
get viewers to click. You might add a related video
or a picture or two to grab people excited about
what you've written. Just my opinion, it might make your website a little bit more interesting.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 04:37 ق.ظ
hey there and thank you for your information – I have certainly picked
up anything new from right here. I did however expertise some
technical points using this website, as I experienced to reload the site a lot
of times previous to I could get it to load properly.

I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I'm complaining,
but sluggish loading instances times will sometimes
affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
Anyway I'm adding this RSS to my email and could look out
for a lot more of your respective intriguing
content. Make sure you update this again very soon.
شنبه 2 اردیبهشت 1396 08:41 ب.ظ
Hello there! I know this is kinda off topic but I was
wondering which blog platform are you using for this website?
I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for
another platform. I would be great if you could point me in the direction of a
good platform.
شنبه 2 اردیبهشت 1396 08:27 ق.ظ
wonderful put up, very informative. I ponder why the other experts of this sector do not notice this.
You must proceed your writing. I'm confident, you have a great readers' base already!
سه شنبه 29 فروردین 1396 03:43 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?

Plz respond as I'm looking to create my own blog and would like to
find out where u got this from. kudos
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:52 ق.ظ
Hi there! I just wish to offer you a huge thumbs up for your excellent info you have got
here on this post. I will be returning to your blog for more soon.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
به سایت ما خوش آمدید
کلیه حقوق این وبلاگ برای جالبترین ها محفوظ است